Electrolux Assistent™

Robot de bucătărie multifuncţional, vă ajută în pregătirea rețetei preferate. Performanță, opțiuni și accesorii pentru a îndeplini toate dorințele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile maşină de tocat cât şi răzătoare.

Exploraţi şi depăşiţi limitele gătitului. Noul robot de bucătărie Assistent™ a fost conceput pornind de la eperienţa noastră cu bucătarii profesionişti, astfel că este dotat cu un motor de 1000 W şi are 10 trepte de viteză. Va fi ajutorul dumneavoastră în bucătărie.


Puternic
Gătiţi pentru o familie numeroasă sau doar o cină pentru prieteni? Oricând aveţi nevoie de o mână de ajutor, robotul Assistent™ de la Electrolux vă stă la dispoziţie cu un motor de 1000W, având capacitatea să facă toată munca grea: să frământe aluatul, să mixeze cremele şi multe alte ingrediente, scăpându-vă de griji.

De încredere
Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal, fiind rezistent şi vă va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.

Adaptabil
Puteţi să setaţi robotul Assistent în funcţie de nevoile dvs. fie că pregătiţi mâncare pentru o singură persoană sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele două boluri de dimensiuni diferite, împreună cu cele 10 setări de viteză vă dau posibilitatea de a controla totul foarte uşor.

Accesorii
Robotul Assistent EKM4000, disponibil în culoare roşie, vine echipat cu un cârling în formă de spirală, un tel şi un dispozitiv plat pentru a vă ajuta în munca dvs în bucătărie: să frământaţi aluatul până devine lipicios, să zdrobiţi cartofii în cel mai bun mod, să bateţi spuma de ou la mare viteză sau să amestecaţi uşor untul pentru creme. Indiferent ce vreţi să faceţi şi pentru câţi invitaţi, robotul Assistent va rezolva treburile pentru dvs.


Cele 10 setări de turaţie vă asigură controlul desăvârşit

Cu un buton de comandă în 10 trepte, robotul vă permite să reglaţi turaţia de mixare şi vă oferă toate opţiunile de care aveţi nevoie pentru a controla cu uşurinţă orice operaţiune.

Axul pentru accesorii vă asigură toate opţiunile

Axul pentru accesorii vă dă posibilitatea să extindeţi versatilitatea robotului prin fixarea unui procesor de salată, dispozitiv de tocat carne sau a unui dispozitiv de făcut paste făinoase.

Adăugaţi strălucire gătitului

Fiecare robot Assistent este prevăzut cu LED integrat care iluminează bolul pentru a vă putea uşura gătitul şi a vedea exact ce pregătiţi.

Pregătiţi mâncarea cu uşurinţă graţie butonului iluminat

Butonul iluminat simplifică controlul robotului indiferent de lumina ambiantă pentru a vă putea concentra să pregătiţi mese memorabile pentru prieteni şi familie.

Dimensiuni (Înălțime x Lățime x Adâncime) (mm): 360x370x210
Greutate netă – cu accesorii, fără ambalaj (kg): 9.27
Putere (W): 1000
Viteză de funcționare (rpm): 38 – 211

Pachetul conține:

  • Electrolux Assistent EKM4000
  • doua boluri INOX (bolul mare capacitate = 4.8 litri, bolul mic capacitate = 2.5 litri)
  • protecție anti-stropire
  • tel inox
  • cârlig pentru frământat (din metal acoperit cu plastic pentru curățare ușoară)
  • paleta mixare (din metal acoperit cu plastic pentru curățare ușoară)

Sursa: www.electrolux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *